Categories

Entrada publicada a:

viernes, 16 de septiembre de 2011

Nueva web corporativa del Centre de Diagnòstic Biomèdic

20110916nouwebcdbEl Centre de Diagnòstic Biomèdic (CDB) ha publicat recentment el seu nou lloc web, www.cdbclinic.org, amb la col•laboració de l’Àrea de Comunicació i RSC. Es tracta d’un punt de trobada pels professionals de la Salut que tinguin interès per conèixer i utilitzar els serveis del CDB. Tanmateix és una eina que permet l’accés fàcil al catàleg de prestacions, de gran utilitat pels professionals de tot l’Hospital Clínic.

L’objectiu d’aquest projecte és potenciar la informació al voltant de l’activitat del CDB, fonamentada en el diagnòstic integrat d’alta qualitat. Per al seu desenvolupament s’han tingut en compte els darrers criteris d’usabilitat, disseny web i programació i se seguirà treballant per tal de mantenir els continguts actualitzats i amb elevats estàndards de qualitat.

Els convidem a consultar el nou lloc web. Poden fer-nos arribar els seus comentaris i suggeriments a: atencionclientecdb@clinic.ub.es.

Comparte esta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Los comentarios están cerrados.