Categories

Entrada publicada a:

Monday May 23rd, 2011

Investigadors de l’Hospital Clínic / IDIBAPS reben un premi Edicions Mayo 2011

20110523premismayoidibaps

Un estudi en el qual participen l’Hospital Clínic i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) ha estat premiat com a Millor Article Espanyol Publicat en una Revista Estrangera en els Premis Ediciones Mayo 2011. En el treball, publicat a Gastroenterology el setembre de 2010, també hi han participat l’Hospital del Mar, l’IMIM (Institut de Recerca de l’Hospital del Mar) i el CREAL (Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental), a més del Servei de Gastroenterologia del Clínic / IDIBAPS. L’acte de lliurament va tenir lloc el 19 de maig al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Share or bookmark this post

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Comments are closed.