Arxiu de la categoria ‘Obres i Infrastructures’

dijous, 10 de gener de 2013

L’IDIBAPS continua creixent amb el Centre de Recerca Biomèdica CELLEX

Aquest matí s’ha presentat el Centre de Recerca Biomèdica CELLEX, un nou espai on els professionals de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) podran seguir desenvolupant tot el seu potencial. Es tracta de cinc plantes amb equipaments per a la recerca biomèdica de darrera generació ubicades a l’ala sud de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (Casanova, 143). Durant la presentació, han visitat les instal•lacions el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; el conseller de Salut, Boi Ruiz; el rector de la UB, Dídac Ramírez; el president de la Fundació privada CELLEX, Pere Mir, i el vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UB, Jordi Alberch, acompanyats pel director de l’IDIBAPS, Ramon Gomis, i altres autoritats. Els actes d’inauguració finalitzaran aquesta tarda amb una sessió acadèmica.


Llegir la resta de l’entrada »

Els comentaris estan tancats.
divendres, 9 de novembre de 2012

La sala de la Unitat de Recuperació Post-Anestèsia es torna a posa en marxa totalment remodelada

Vista de la nova URPA

La Unitat de Reanimació Post Anestèsia, URPA, que fins ara duia a terme la seva activitat assistencial a les instal·lacions de la Unitat de  Cures Intensives Quirúrgiques (UCI quirúrgica) de forma provisional, es va traslladar a principis de novembre a la seva ubicació natural, l’escala 6  planta 1 de l’hospital, en acabar les obres de readequació d’espais i d’actualització de les instal·lacions, que va coordinar la Direcció d’Infraestructures dins el projecte de la nova àrea quirúrgica que hi ha entre el pavelló 4 i l’interpavelló 4/6 del centre.

Llegir la resta de l’entrada »

Els comentaris estan tancats.
dilluns, 1 de octubre de 2012

El Clínic reordena els espais a l’edifici de Consultes Externes

Edifici de Consultes Externes
L’Hospital Clínic ha portat a terme aquest estiu una reordenació dels espais de consultes externes ubicades  a l’edifici del carrer de Rosselló cantonada amb carrer de Casanova, en una actuació que es va iniciar el  passat mes de juny i que ha tingut el seu acabament el mes de setembre. L’objectiu principal de les obres ha estat  augmentar l’eficiència de les instal·lacions ja existents i millorar la distribució de les consultes dels diferents serveis  assistencials. En l’organització i planificació d’aquest projecte hi han treballat estretament la Direcció  d’Infraestructures i la Direcció d’Estratègia i Planificació de l’hospital, que han comptat amb la col·laboració  activa dels instituts i centres del Clínic.

Llegir la resta de l’entrada »

Els comentaris estan tancats.
divendres, 6 de juliol de 2012

L’àrea de radioquiròfan torna a l’activitat després d’una profunda transformació

nou radioquiròfan
La Direcció d’Infraestructures de l’Hospital Clínic, seguint la línia establerta en el Pla d’Obres de l’hospital, ha portat a terme recentment una important actuació en els espais ubicats al Pavelló 9/Planta 0 de la seu Villarroel, amb la finalitat principal de poder-hi instal·lar un accelerador lineal en un nou radioquiròfan. Les obres realitzades aporten, a més, una distribució més racional dels espais disponibles i representen una millora en el disseny i funcionalitat de tota l’àrea.

Llegir la resta de l’entrada »

Els comentaris estan tancats.
dilluns, 4 de juny de 2012

La zona d’Urgències de la planta baixa de la seu Villarroel, remodelada

sala d'espera Urgències remodelada

En unes obres que es van iniciar a finals del mes de gener i que s’han acabat a mitjans del mes de maig d’enguany,  l’Hospital Clínic ha portat a terme una remodelació en profunditat de la zona d’Urgències de la planta baixa del centre,  que comprèn la sala d’espera, els passadís, el punt d’informació-admissions i la zona de despatxos, així com altres intervencions en la segona, tercera i quarta planta de l’edifici d’Urgències. Els resultats, força positius, d’aquestes accions són ben aviat evidents: racionalització del l’espai disponible en funció de la seva finalitat d’ús per part dels usuaris, augment considerable de l’entrada de llum natural i d’amplitud visual de tota la zona de la planta baixa, així com utilització d’elements decoratius que dónen un ambient sedant i agradable per millorar el temps d’espera dels  familiars.

Llegir la resta de l’entrada »

Els comentaris estan tancats.
dijous, 26 de abril de 2012

Entra en funcionament la nova àrea de la UCI Quirúrgica

UCI Quirúrgica - vista general

El passat 21 d’abril es va inaugurar el que serà la nova àrea pertanyent a la Unitat de Cures Intensives Quirúrgiques -UCI Quirúrgica-, que acollirà els pacients de les Unitats de Reanimació Post Anestèsia (URPA) i de Reanimació (REA) de forma temporal, fins el proper mes d’octubre, per causa de les obres que s’estan duent a terme. Aquesta nova àrea, ubicada al pavelló 4 del tercer pis de l’hospital, ha estat objecte d’una profunda i total remodelació, tant dels espais com de les instal·lacions, tot dins la línia d’actualització de la zona quirúrgica dels pavellons 4 i 6  marcada en el projecte que coordina la Direcció d’Infraestructures.

Llegir la resta de l’entrada »

Els comentaris estan tancats.
 Pàgina 1 de 2  1  2 »