Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 24 de abril de 2019

El Clínic viu un Sant Jordi molt emotiu

El periodista Josep Maria Martí ha presentat ‘Maleida Amiloïdosi’, crònica periodística del procés que va viure Clínic després de diagnosticar-li la malaltia.L’Hospital Clínic de Barcelona ha celebrat aquest dimarts la Diada de Sant Jordi. L’acte s’ha celebrat a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB i ha estat presidida pel Dr. Antoni Castells, Gemma Martínez, Directora d’Infermera i la Dra. Pilar Varela, Directora per a la Direcció per a les persones.

Durant l’acte s’ha presentat el llibre ‘Maleïda Amiloïosi’ del periodista i pacient del Clínic, Josep Maria Martí. La presentació del llibre ha anat a càrrec del Dr. Joan Bladé, metge de JM. Martí. El llibres és una crònica periodística del procés que Martí va viure al Clínic després de diagnosticar-li Amiloïdosi. El llibre és un relat en primera persona d’una experiències de malalt, de la incapacitat d’entendre a malaltia quan el diagnòstic és tan greu, de la incertesa que genera en la persona afectada i de l’assumpció de la vulnerabilitat que viu i pateix. El llibre és un al·legat a favor de la tasca de la recerca que es lidera al Clínic i del paper que juga la sanitat pública en el tractament de les malalties minoritàries.

Durant l’acte s’han entregat els premis al millor micro-relat. Els finalistes han estat la Dra. Lídia Gaba, Jordi Foz i Omaira Consuegra.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.