Categories

Entrada publicada a:

divendres, 1 de març de 2019

El Servei de Neonatologia de l’Hospital Clínic celebra el Carnestoltes

El Carnestoltes ha arribat per primer cop al Servei de Neonatologia de l’Hospital Clínic. Una iniciativa que va sorgir de l’equip d’infermeria i que la Rocio, voluntària de l’hospital, juntament amb la seva mare Lola, no s’ho van pensar dos cops i van posar a la pràctica l’elaboració de disfresses de diverses temàtiques que han estrenat avui els 17 nounats ingressats a l’UCI neonatal. “Avui ha estat un dia diferent. Un dia de desconnexió que et dona més alegria i més vida”, comenta l’Anna, mare d’un nounat. Una altra mare afegeix que “és una iniciativa divertida després de tant de temps aquí ingressats”.

Els 17 nounats ingressats al servei de l’UCI de neonatologia han sorprès gratament als seus pares aquest matí de Carnaval quan els han vist disfressats de lleó, de girafa, de cargol, de dinosaure o de boxejador. Una iniciativa que ha sorgit de l’equip d’infermeria del servei “per tal d’humanitzar l’hospital i implicar els pares perquè puguin celebrar aquesta festivitat, i altres, tot i estar en un hospital, tal com fan la resta de pares”, ha afirmat la coordinadora assistencial del servei de neonatologia, Erika Sánchez. Totes aquelles idees, iniciatives que facin els pares més forts, les farem”, comenta la cap d’infermeria de BCNatal Hospital Clínic- Sant Joan de Déu, Àngela Arranz.

Una iniciativa que la Rocio s’ha compromès a repetir l’any vinent “perquè els pares estaven tan encantats que els he regalat les disfresses, així que l’any vinent més”.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.