Categories

Entrada publicada a:

divendres, 1 de març de 2019

El Nou Univers Clínic omple el Paranimf

Els 2 primers anys de desenvolupament del Pla Estratègic 2016-2020 han donat resultats destacables i marquen un camí a seguir pels propers dos anys, en què encara hi ha molts reptes per abordar i assolir. L’acte al Paranimf va servir per repassar les principals fites assolides en els tres grans pilars de NUCLI (pacients, professionals, recursos) i prendre un nou impuls pels propers dos anys.

El Dr. Josep M. Campistol, Director General, va destacar el camí fet des de desembre 2016 i l’agraïment per la participació i disponibilitat de tants i tants professionals implicats en el desenvolupament dels projectes transversals de NUCLI. Com indicava en la seva presentació David Font, Director d’Estratègia i Planificació, “dels 43 projectes transversals de NUCLI n’hi ha que estan donant molts resultats, com per exemple l’Ecologia Emocional, la Participació del Pacient, el Lean i la Consolidació de les Aliances amb altres hospitals, mentre que en altres ara s’està agafant velocitat després d’una primera fase d’establiment d’objectius i mètode, com ara els projectes de Right Care, Final de Vida o Pla d’Acollida, entre d’altres”. En l’acte també es va reconèixer que alguns projectes no han passat d’aquesta fase inicial d’estructuració i en el quals caldrà un esforç addicional per avançar, com ara els espais de futur i la definició d’objectius per a tot el personal. “En qualsevol cas”, afirma David Font, “aquesta dinàmica de treball participativa i col·laborativa ja no té marxa enrera a l’hospital i seguirà essent l’element inspirador de totes les accions transformadores que es duguin a terme a l’organització”.

Més actes al 2019 i 5 grans focus de treball fins a 2020

En la cloenda de l’acte, el Dr. Campistol va anunciar que durant el 2019 ja estan en calendari fites importants a NUCLI, com ara la celebració de les Setmanes dels Valors, la posada en marxa del nou Web corporatiu, l’estrena de dos nous capítols de la docu-sèrie Connexió Clínic i l’organització del primer Clínic Obert per la ciutadania , a més d’un nou Lean Day i un primer Right Care Day. “Escoltar i participar, posar en acció els valors i ser més eficients, sempre posant els pacients al centre de totes les actuacions, han de ser els grans focus de treball pels propers 2 anys de NUCLI”, afirma el Dr.Campistol, “però és clau que a més cuidar els pacients ens cuidem entre nosaltres, i això ens interpel·la de forma directa a tots els professionals del Clínic”.

Distribució del diari NUCLI News especial 2 anys

En finalitzar es va distribuir entre els assistents una edició especial en paper de NUCLI News, amb un repàs més exhaustiu de tot el que s’ha fet en aquests dos anys i amb articles de reflexió al voltant de l’eix principal de NUCLI, la humanització de l’hospital posant a les persones (professionals i pacients) en el centre de les decisions. A partir d’avui el diari es distribueix per tot l’hospital per a la lectura dels professionals i dels pacients.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.