Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 28 de gener de 2019

Convocada la 4a edició de Premis de Càpsula Innovadora en Salut

S’obre el termini per presentar les sol·licituds a la 4a edició de Premis de Càpsula Innovadora en Salut, dirigit a tots els Professionals de la Direcció Infermera (infermeria, fisioteràpia, treball social, educació social, logopèdia, teràpia ocupacional, nutrició, TCAI, tècnics…).

L’objectiu del premi és identificar i divulgar iniciatives innovadores desenvolupades en la pràctica clínica i emmarcades dins del nostre Model Infermer Clínic, orientades a millorar la qualitat de les cures des de les dimensions assistencial, docent, investigadora o de gestió. S’atorgarà 1000 euros al 1r premi, 700 euros al 2n premi i 500 euros al 3r premi.

Les propostes s’han d’entregar en format abstract abans del 4 de març de 2019 al correu. Per a més informació consultar les bases de la convocatòria al següent enllaç.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.