Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 5 de desembre de 2018

Quatre professionals de Clínic, IDIBAPS i CAPSBE reben el premi Excel·lència Professional del COMB 2018

Dilluns va tenir lloc la cerimònia d’entrega dels Premis Excel·lència Professional 2018 del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). En l’edició d’aquest any, 51 professionals i quatre equips assistencials van rebre el premi en reconeixement a l’excel·lència i la Qualitat en la seva activitat. Entre els premiats hi figuren quatre professionals vinculats a l’Hospital Clínic, IDIBAPS CAPSBE.

Es tracta dels doctors Juan Carlos García-Pagán, cap de la Unitat d’Hemodinàmica Hepàtica del Clínic i del grup Regulació de la microcirculació del fetge a la cirrosis i en les malalties vasculars hepàtiques de l’IDIBAPS ; Glòria Fernández-Esparrach, especialista en Aparell Digestiu del Clínic i investigadora de l’equip Oncologia gastrointestinal i pancreática de l’IDIBAPS; Zoe Herreras, especialista en Medicina Familiar i Comunitària al CAPSBE (CAP Comte Borrell); i Andrés Prat, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública a l’Hospital Clínic i Universitat de Barcelona.

A l’acte institucional hi van participar Jaume Padrós, president del CoMB; Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB, i Jaume Sellarés, vicepresident del CoMB. Com cada any, es va tractar un tema professional a la cerimònia d’entrega dels Premis. Aquest any, Oriol Mitjà, investigador d’ISGLOBAL, va explicar la seva experiencia en la lluita contra la Malaltia de Pian i com és possible combatre les malalties tropicals desateses mitjançant la recerca. L’acte va acabar amb una breu improvisació de Quim Monzó sobre les malalties i els escriptors.

Els Premis a l’Excel·lència Professional els concedeix anualment el COMB des de 2004 com a reconeixement de la professió mèdica als metges i metgesses que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.