Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 4 de desembre de 2018

PortalCLÍNIC compta amb més de 70 continguts entre malalties, procediments i proves i temes relacionats amb la cura de la salut

PortalCLÍNIC inclou diverses malalties i procediments com la Hipercolesterolèmia, l’Hepatitis Vírica, l’Obesitat, la Rinosinusitis, la Retinopatia Diabètica, la Síndrome de la Canal Carpiana, les Varius, la Colonoscòpia i l’Espirometria. També s’ha publicat el Càncer un contingut transversal on s’explica d’una manera més genèrica la malaltia. PortalCLÍNIC compta ja amb 326 vídeos de professionals i pacients.

PortalCLÍNIC es va publicar al febrer de 2018 i des de llavors han accedit 288.630 usuaris que han visitat 947.223 pàgines.

PortalCLÍNIC, una eina en constant evolució

L’Hospital Clínic de Barcelona, en col·laboració amb la Fundación BBVA, ha creat PortalCLÍNIC una plataforma dinàmica i en constant evolució amb l’objectiu principal d’oferir informació fiable i contrastada sobre salut.

El contingut està elaborat des del coneixement del professional i l’experiència del pacient i familiar, el que el converteix, d’una banda, en una eina referent en la cerca sobre qualsevol tema de salut, i d’altra banda, en un instrument útil de prescripció per als professionals. Un treball conjunt que fa del portal una eina pròxima, fiable i accessible per a tots els públics.

Amb aquest projecte es fomenta la figura del pacient empoderat, és a dir, aquell que és capaç de participar de forma activa en el procés i control de la malaltia i en la presa de decisions per augmentar l’eficàcia dels tractaments.

D’aquesta manera, es presta un servei de salut més enllà del recinte hospitalari i s’ajuda al pacient a gestionar les seves preocupacions oferint-los recursos perquè tinguin un paper actiu en la cura de la seva salut.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.