dimarts, 18 de desembre de 2018

Luís Ortega i Isabel Manzanares, premiats en la VII edició dels Ajuts Talents de la Fundació Catalunya-La Pedrera

Isabel Manzanares, infermera de pràctica avançada en epilèpsia al servei de Neurologia del Clínic, i Luís Ortega, cardiòleg de l’Hospital Clínic, han rebut un ajut en la VII edició del Programa Talents de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

L’acte d’entrega dels ajuts va tenir lloc el passat 11 de desembre a l’Auditori de La Pedrera. El van presidir el Sr. Lluís Farrés, director de l’Àrea de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya La Pedrera, i el Dr. Jaume Reventós, Cap de l’Àrea d’Operacions i Relacions Institucionals del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, acompanyats pel Gerent de l’ICS a l’Àrea Metropolitana Nord, el Dr. Jordi Ara, i pel director general de l’Hospital Clínic, el Dr. Josep M. Campistol.

Com cada a any, la promoció de premiats va comptar amb l’acompanyament simbòlic d’un padrí. En aquest cas va ser el Dr. Eduard Gratacós, Director de l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia de l’Hospital Clínic, que va oferir una breu exposició sobre la recerca realitzada en el seu camp.

Els Ajuts Talents van néixer amb la finalitat de retenir i potenciar la carrera dels joves talents dels hospitals de Catalunya. En aquests set anys, s’han donat 110 beques, a 82 persones de 24 especialitats diferents .El Programa Talents, creat el 2012 per la Fundació Catalunya- La Pedrera i per l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, té com a objectiu premiar, retenir i potenciar la carrera dels joves professionals que treballen als hospitals.

En aquest enllaç podeu veure en què consisteix el projecte presentat pel Dr. Luís Ortega.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.