Categories

Entrada publicada a:

divendres, 28 de desembre de 2018

El Clínic, millor hospital de Catalunya per quart any consecutiu segons l’IEH

L’Hospital Clínic de Barcelona encapçala el rànquing de Catalunya de l’Índex d’Excel·lència Hospitalària (IEH) per quart any consecutiu, i se situa en la tercera posició del rànquing nacional, per darrere de la Fundación Jiménez Díaz i l’Hospital Universitario La Paz. Aquest índex l’elabora l’Instituto Coordenadas de Gobernanza y Economia Aplicada i es basa en diverses enquestes realitzades a prop de 2.000 professionals de la salut a tota Espanya.

La segona posició al rànking autònomic de l’IEH, l’ocupa l’Hospital Vall d’Hebron, seguit de l’Hospital Quirónsalud Barcelona, el Centre Mèdic Teknon i l’Hospital de Bellvitge.

A nivell nacional, a més del Clínic, que ocupa la tercera posició, hi ha tres hospitals més al top 10 dels millors hospitals espanyols: l’Hospital Vall d’Hebron, l’Hospital Quirónsalud Barcelona i el Centre Mèdic Teknon, que ocupen la setena, vuitena i desena posició, respectivament.

L’IEH mesura l’excel·lència sobre la base dels resultats i percepcions dels professionals que treballen als centres o al seu entorn. I entén l’excel·lència hospitalària com la suma de qualitat assistencial, atenció personalitzada i eficiència dels recursos, amb uns resultats que transcendeixen el nombre total de serveis oferts als centres per centrar-se en la seva qualitat i valoració.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.