Categories

Entrada publicada a:

divendres, 30 de novembre de 2018

XI Jornada de Professionals de la Direcció Infermera de l’Hospital Clínic

El passat dimecres 28 de novembre es va celebrar, al Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB, la XI Jornada de Professionals de la Direcció Infermera titulada “Transferència de Coneixement Científic a la Població i Ciutadania”. Hi van asistir 485 persones que van manifestar, en les enquestes passades, una gran satisfacció pels continguts i desenvolupament de la jornada.

Al matí es va realitzar una taula rodona de debat d’abordatge de contencions per experts de diferents àrees i vuit professionals van presentar treballs i projectes de recerca duts a terme als seus instituts. A la tarda es va realitzar una taula rodona de debat d’abordatge del dolor per experts i vuit professionals més van presentar els treballs i projectes de recerca realitzats. Aquesta jornada és una oportunitat per a donar visibilitat a les innovacions liderades pels professionals de la Direcció Infermera.

En aquest enllaç trobareu totes les imatges de la jornada: https://flic.kr/s/aHsmwFWXhW

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.