Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 27 de novembre de 2018

La Paz i el Clínic lideren per cinquè any consecutiu la llista dels hospitals públics amb millor reputació d’Espanya

L’Hospital Clínic de Barcelona és, per cinquè any consecutiu, el segon hospital públic amb millor reputació d’Espanya, segons el V Monitor de Reputación Sanitaria (MRS), elaborat per la companyia Merco. La llista està encapçalada per l’Hospital Universitari La Paz i en les primeres posicions també hi apareixen l’Hospital Gregorio Marañón, l’Hospital 12 de Octubre i l’Hospital Vall d’Hebron.

Els resultats es basen en 5.656 enquestes a professionals mèdics, d’infermeria, membres de l’administració sanitària pública provincial i autonòmica, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients, i periodistes sanitaris. Basant-se en 2.280 indicadors objectius, s’han triat els serveis clínics amb millor reputació en 23 especialitats. A través d’aquests, s’ha elaborat el rànquing dels hospitals amb millor reputació. L’Hospital Clínic encapçala les llistes d’especialitats analitzades en Cirurgia general i de l’aparell digestiu, Aparell Digestiu, Hematologia, Nefrologia, Pneumologia i Urologia. A més, el Clínic és considera l’hospital amb la Millor Gestió i el Millor equip de Gestió.

El V Monitor de Reputació Sanitària és un estudi independent realitzat a partir de dades dels propis hospitals, del Ministeri de Sanitat i de les conselleries de salut de les comunitats. Les dades obtingudes han permès l’elaboració d’un total de 90 rànquings diferents. El procés de realització del MRS compta amb el suport d’un consell assessor format per representatns del Consell General de Metges i del Consell General d’Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria a la sanitat española.

Més informació al web del Monitor de Reputación Sanitaria.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.