Categories

Entrada publicada a:

dijous, 15 de novembre de 2018

Es presenta l’Associació d’extreballadors del Clínic

Aquest dimecres s’ha presentat públicament l’Associació d’extreballadors del Clínic a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències Mèdiques de la Universitat de Barcelona. La sala s’ha omplert de gom a gom de persones que han treballat a l’Hospital.

La presentació de l’Associació va anar a càrrec de Dr. Josep M Campistol, director General de l’Hospital Clínic i va comptar amb les intervencions de  M. Jesús Santos, ex-directora de Recursos Humans de l’Hospital i de Dolors Comas, presidenta de l’Associació d’Extreballadors del Clínic. La cloenda de l’acte va anar a càrrec de la Dra. Pilar Varela, directora de la Direcció per a les Persones.

L’acte de presentació de l’Associació d’extreballadors del Clínic va comptar amb la conferència ‘EL CLÍNIC, cor de Barcelona’a càrrec del pintor Perico Pasor i en la qual va descatar la importància de treballar plegats,  amb un mateix objectiu i sempre tenint en compte l’atenció cap als pacients.

A partir d’ara es preveu que l’Associació lideri diverses accions perquè professionals que han treballat a l’Hospital puguin seguir mantenint el contacte i segueixin vivint, a la seva manera, del dia a dia del Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.