Categories

Entrada publicada a:

dijous, 29 de novembre de 2018

Antoni Trilla, nou membre de l’Institut d’Estudis Catalans

L’Institut d’Estudis Catalans incorpora des del 8 de novembre sis nous membres numeraris, dos adscrits a la Secció de Ciències Biològiques i quatre, a la de Ciències i Tecnologia. El Dr. Antoni Trilla, consultor sènior i cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic, catedràtic de Medicina, vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB i Research Professor d’ISGlobal, ha ingressat a la Secció de Ciències Biològiques.

El Dr. Antoni Trilla és especialista en medicina interna i especialista en medicina preventiva i salut pública.  Va rebre la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari que atorga la Generalitat de Catalunya, entre altres distincions. Ha publicat més de 200 treballs en revistes biomèdiques indexades i és autor de més de trenta capítols de llibres. És revisor i / o membre del consell editorial de diverses revistes biomèdiques nacionals i internacionals (EUA). És Investigador Principal o Associat de més de 20 projectes finançats amb fons públics i també és consultor científic per al Govern català, així com per l’ECDC.

Junt amb el Dr. Trilla, ha ingressat a la secció de Ciències Biològiques Francesc Xavier Turon, professor d’investigació en el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, pertanyent al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Més informació en aquest enllaç.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.