Categories

Entrada publicada a:

dijous, 11 de octubre de 2018

Violeta Moizé i Josep Vidal, Membres Acadèmics d’Honor de l’Academia Española de Nutrición y Dietética

Josep Vidal, endocrinòleg i Director de l’ICMDM, i Violeta Moizé, dietista nutricionista del Servei d’Endocrinologia i Nutricióde l’ICMDM, han estat nomenats Acadèmics d’Honor de l’Academia Española de Nutrición y Dietética. Va en el marc del II Congreso de Alimentación, Nutrición y Dietética celebrat a Madrid amb el lema: “Avances en Nutrición y Dietética: Prevención, Tratamiento y Gestión. Rol del Dietista-Nutricionista”.

Previ  al congrés es va fer l’acte de proclamació del cos d’acadèmics. En aquesta cerimònia les persones que han estat nomenades acadèmics numeraris, membres d’honor o emèrits de l’Acadèmia reben una condecoració com a reconeixement a la seva tasca per les seves aportacions científiques a la nutrició humana i dietètica..

Cal destacar que aquest premi honorífic es dona a doctorats en endocrinologia i nutrició i dietètica. Significa el reconeixement a la trajectòria dels professionals que, des de les diferents perspectives i àmbits d’actuació, han fet possible, amb el seu esforç, l’excel·lència de la professió al servei de la població.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.