Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 17 de octubre de 2018

PortalCLÍNIC guanya el Premi a la Millor Acció de Comunicació del Col·legi de Periodistes

El Projecte PortalCLÍNIC de l’Hospital Clínic de Barcelona ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Acció de Comunicació en la X Edició dels Premis Gabinets de Comunicació que es van lliurar ahir a la Sala Apolo. En aquesta edició s’han presentat un total de 15 candidatures.

L’acte ha estat emmarcat dins de la “Festa dels Periodistes” on han assistit més de 200 professionals de la comunicació d’arreu de Catalunya. L’acte ha comptat amb les intervencions de la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, el responsable del Grup de Treball de Gabinets, Cristina Salvador, i l’exdegà, Joan Brunet.

Segons el jurat, “PortalCLÍNIC és un excel·lent exemple de governança multidisciplinar en la que han participat professionals, pacients i periodistes. A més, de ser un portal multilingüe destinat a la ciutadania amb vocació de servei públic”. El jurat també ha destacat, “que és un projecte de sector i de servei que permet consultar informació sobre salut en línia, el que el converteix en una bona eina per combatre les notícies falses (fake news), ja que aporta informació veraç i contrastada elaborada pels mateixos professionals”.

A l’acte també s’han lliurat el Premi a la Innovació en Comunicació que ha recaigut en la revista 360.upf de la Universitat Pompeu Fabra, i el Premi Portaveu que ha estat atorgat a Òscar Camps, fundador de l’ONG Proactiva OPEN ARMS.

Premis Gabinets de Comunicació

Els Premis Gabinets de Comunicació s’atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes. L’objectiu d’aquests premis és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar l’esforç del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.