Categories

Entrada publicada a:

divendres, 26 de octubre de 2018

L’Agrupació Sanitària Hospital Clínic-Sant Joan de Déu rep un dels premis Hospitals TOP 20

L’Agrupació Sanitària Hospital Clínic-Sant Joan de Déu ha estat reconeguda, un any més, amb els premis Hospitals TOP 20 en la categoria de grans hospitals de referència regional i nacional. Aquests premis els atorga anualment l’empresa de serveis d’informació sanitària IASIST.

Per als premis Hospitals TOP 20 s’avaluen els hospitals en base a indicadors objectius i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.

En aquesta edició, la 19a, hi han participat 140 hospitals procedents de 15 comunitats autònomes. L’Agrupació Sanitària Hospital Clínic-Sant Joan de Déu ha resultat premiada en 18 ocasions.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.