Categories

Entrada publicada a:

dijous, 25 de octubre de 2018

La xarxa d’atenció domiciliària en hematologia i la coordinació dels pacients amb tumor cerebral, Premis d’Innovació Aliança C17 – Roche

El passat 5 d’octubre es va celebrar a Granollers, sota el lema “Serveis assistencials en xarxa – sumem per el ciutadà”, la Jornada en què es van presentar els avenços en el desplegament del model col·laboratiu en xarxa que lideren professionals dels 6 centres de l’Aliança C-17 (Hospital Clínic, Hospital de Granollers, Hospital de Mollet, Hospital de Sant Celoni, Hospital de Vic i Hospital de Campdevànol).

En la jornada es van posar en comú els projectes que ja estan en funcionament i els compromisos per atendre la ciutadania en un model integral. En aquest moment, i pel seu impacte, s’han prioritzat els projectes centrats en l’atenció dels pacients cardiovasculars, onco-hematològics i de neurociències. També s’hi van presentar els resultats dels grups focals de pacients d’Osona i del Vallès Oriental per incorporar la perspectiva dels malats i dels cuidadors en la pràctica hospitalària i el pla de treball de sistemes d’informació per la millora de la coordinació i l’avaluació.

En el marc d’aquest esdeveniment es van lliurar els premis Roche als projectes d’innovació a l’Aliança C17, en la seva segon edició, i que contribueixen a assolir els reptes plantejats. S’hi van presentar cinc projectes i el primer premi es va atorgar al projecte “Implantació de la xarxa de atenció domiciliaria ALIANÇA C17 per pacients hematològics” sota la coordinació del Dr. Francesc Fernández Avilés. El segon premi va ser per al projecte “Aliança C17: Coordinació, excel·lència y màxims recursos pel maneig integral del pacient amb tumor cerebral” del grup coordinat per el Dr. Josep J. González Sánchez. Els dos projectes amb un gran impacte a favor de l’excel·lència assistencial per a tota la ciutadania.

Els altres tres projectes s’inclouen en l’agenda de treball de l’Aliança Estratègica C-17 per als propers anys, i són: la “Identificació i seguiment de pacients del circuit diagnòstic ràpid de càncer. Informatització del circuit” amb la Dra. Ester Dorca com a referent del projecte; “Anàlisi de canvis genètics germinals en els agents BRCA1/2 post-mortem en pacients amb càncer d’ovari i/o mama hereditari” liderat pel Dr. Joan Anton Puig; i el projecte “Identificació de la síndrome de Lynch a pacients amb càncer colorectal i endometri: una prioritat assistencial” del Dr. Francesc Balaguer.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.