dilluns, 1 de octubre de 2018

Àmplia participació de la infemeria del Clínic al Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya

A finals del mes de setembre va tenir lloc a Barcelona el II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya, amb una gran participació per part de la infermeria de l’Hospital Clínic. S’hi van presentar 11 pòsters i 10 comunicacions orals. D’aquestes, el premi a la millor comunicació oral del congrés va ser per a la presentació de Cindy Frias titulada “Programa INFOSA-DEM: Intervención educativa, informativa, formativa y de apoyo social para cuidadores informales de personas con demencia que viven en su domicilio” sobre el treball en el que també hi han participat Marta Garcia-Pascual, Ester Risco i Adelaida Zabalegui.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.