Categories

Entrada publicada a:

divendres, 7 de setembre de 2018

Noves Guies Clíniques de la ESGE sobre ultrasonografia endoscòpica en Gastroenterologia

Les Dres Glòria Fernández-Esparrach i Angels Ginès, de la Unitat d’Endoscòpia Digestiva del Servei de Gastroenterologia del ICMDM, han participat en les dues noves Guies Clíniques de la ESGE sobre ultrasonografia endoscòpica en Gastroenterologia. Es tracta s’una actualització de l’evidència científica disponible sobre diferents aspectes d’aquesta tècnica i hi han col·laborat experts en el tema de diversos països europeus.

Les guies s’han publicat a la revista Endoscopy (Endoscopy 2017; 49: 695–714 i Endoscopy 2017; 49: 989-10)

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.