Categories

Entrada publicada a:

dijous, 13 de setembre de 2018

Ivan Archilla, Premi a la millor comunicació oral al XXX Congrès Europeu d’Anatomia Patològica

La investigació “Somatic copy number alterations as a biomarket of recurrence in stage II colon cancer patients” presentada pel Dr. Ivan Archilla, resident de segon any del Servei d’Anatomia Patològica, ha rebut el III Premi a la Millor Comunicació Oral al XXX Congrès de la Societat Europea de Patologia que s’ha cel·lebrat aquesta setmana a Bilbao. L’esdeveniment amb més de 3.700 participants d’arreu del món, ha comptat amb una àmplia representació de l’Hospital Clínic, amb dotze comunicacions, tres moderacions de sessions científiques i múltiples simposis paral·lels. Es notable la participació dels residents que han defensat quatre comunicacions. Això reflecteix la vitalitat de l’activitat científica al Servei d’Anatomia Patològica, que fa dels nostres residents, els de major participació a congessos del nostre entorn.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.