Categories

Entrada publicada a:

dijous, 12 de juliol de 2018

L’IDIBAPS acull una desena d’estudiants pre-universitaris d’arreu del món en un programa per fomentar les vocacions científiques

Del 9 al 20 de juliol se celebra el Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC) 2018. Aquest programa està impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera i porta a Catalunya 90 joves estudiants de 16 a 18 anys de 23 nacionalitats diferents. L’objectiu és promoure’ls l’interès per la ciència i l’excel·lència educativa.

Els participants tenen l’oportunitat de conèixer alguns dels onze centres de recerca que s’han sumat a la iniciativa i desenvolupar-hi projectes en àmbits tan diversos com la biomedicina, la genètica, la biotecnologia, la química, la robòtica o la nanotecnologia.

La d’enguany és la tercera edició del BIYSC, i compta amb un projecte nou en l’àmbit de la nutrició i salut. Hi participen l’IDIBAPS, la Fundació Alícia i la Universitat de Vic. En el cas de l’IDIBAPS, una desena de joves han pogut conèixer de primera mà la recerca que es fa a la institució en diabetis i obesitat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.