Categories

Entrada publicada a:

dijous, 12 de juliol de 2018

La Pedrera acull l’estrena del capítol 3 de ‘Connexió Clínic’

Prop de 200 persones van assistir aquest dimecres a l’auditori de la Pedrera a l’estrena del capítol 3 de ‘Connexió Clínic’ titulat ‘La Llei del quiròfan’. Una docu-sèrie en què companys professionals de Clínic mostren, en tàndem, l’hospital amb els seus propis ulls i paraules.

El tercer capítol està protagonitzat per Míriam Méndez, advocada del departament de Serveis jurídics de l’Hospital i per Míriam Cazalis, infermera d’anestèsia de l’Àrea quirúrgica. La presentació del capítol 3 de ‘Connexió Clínic’ va comptar amb les intervencions del Dr. Xavier Pomés, president del Consell de Govern de l’Hospital Clínic, JM Campistol, director general de l’Hospital, Marta Lacambra, directora de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Sergi Loughney, director de relacions Institucionals de la Fundació Abertis i Ricard Mamblona, realitzador del capítol.

La presentació del capítol ‘La Llei del quiròfan’ va acabar amb una copa de cava per a tots els assitents i amb una visita lliure a l’edifici modernista de La Pedrera.

Connexió Clínic” és una sèrie de vídeos que volen explicar al món els valors que inspiren NUCLI-Nou Univers Clínic, el Pla Estratègic que des de 2016 i fins a 2020 és el motor de transformació de l’hospital, dels seus serveis i dels seus professionals, amb la mirada posada en el pacient.

Mira les fotos de la presentació.

Recupera el capítol 1 de ‘Connexió Clínic’ – ‘El cor de la cèl·lula’

Recupera el capítol 2 de ‘Connexió Clínic’ – ‘Bates i davantals’

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.