Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 4 de juliol de 2018

II Jornada d’Infermeria en Estomes

El passat 27 de juny va tenir lloc la II Jornada de enfermeria en estomes, organitzada conjuntament per l’Institut Clínic de Nefrologia (ICNU) i l’Institut de Malalties Digestives i Metabòliques (ICMDM).

Les ponències dirigides als diplomats i graduats en infermeria així com als TCAI van ser valorades molt positivament i el nombre d’inscripcions va superar amb escreix les espectatives inicials. En el curs es va explicar el circuit a seguir segons les necessitats de nutrició, requeriments físics i psicològics. Hi va haver una taula rodona enfocada a l’experiència del pacient en la que es va establir una interacció amb els cuidadors i pacients permetent-los que espliquessin la seva experiència i el seu grau de satisfacció, a més de fer suggeriments.

Les jornades consoliden, d’aquesta manera, la seva trajectòria com a únic curs de referència pel que fa a les cures, maneig i complicacions dels estomes.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  , ,

  Els comentaris estan tancats.