Categories

Entrada publicada a:

dijous, 12 de juliol de 2018

El Dr. Ricard Cervera, co-director de la Maestría en Enfermedades Autoinmunes de la Universidad Nacional de Asunción i la UB

El Dr. Ricard Cervera, cap del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic de Barcelona i coordinador del Màster en Malalties Autoimmunes de la Universitat de Barcelona, i la Dra. Isabel Acosta, professora de la Universidad Nacional de Asunción i ex-alumna d’aquest Màster, dirigeixen la primera edició de la “Maestría en Enfermedades Autoinmunes” a Asunción, Paraguai.

Aquest és un màster oficial realitzat conjuntament per la Universidad Nacional de Asunción i la Universitat de Barcelona on es formaran durant dos anys 20 metges llatinoamericans seguint el mateix programa del Màster en Malalties Autoimmunes que es realitza a la Universitat de Barcelona des de fa 10 anys.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.