Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 4 de juny de 2018

L’Hospital Clínic i la Fundació Vila Casas impulsen la primera edició de la Clínic Summer School

Aquest dilluns s’ha presentat la primera edició de la Clínic Summer School que se celebrarà del 2 al 12 de juliol sota el títol ‘Ciència i Cultura’. L’acte de presentació s’ha fet a la seu de la Fundació Vila Casas, en el marc de la signatura d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

A l’acte hi han assistit, el director general de l’Hospital Clínic, Josep Maria Campistol, el director del programa d’Atenció a la Cronicitat, Joan Escarrabill, el director d’Aula Clínic, Xavier Solé i el president de la Fundació Vila Casas, Antoni Vila Casas.  Amb aquesta iniciativa, s’impulsa la primera edició de la Clínic Summer School que ha estat  organitzada per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Fundació Vila Casas, el Futbol Club Barcelona-Innovation Hub i Aula Clínic.

Durant 8 dies s’han organitzat diverses taules rodones i conferències sota el lema ‘Ciència i Cultura’. La primera Clínic Summer School està oberta a tothom i les inscripcions ja estan obertes. Diverses instal·lacions de l’Hospital Clínic i de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona acolliran les diverses activitats de la I Clínic Summer School.

Els continguts que s’abordaran els diferents dies que durarà la Clínic Summer School són:

 • 2 de juliol – ‘La tecnologia i les cures’
 • 3 de juliol – ‘Innovació tecnològica i processos’
 • 4 de juliol – ‘Innovació emocional’
 • 5 de juliol – ‘Resistència als antibiòtics’
 • 9-10 i 11 de juliol – ‘X-periència dels pacients’
 • 11-12 de juliol – Falsos mites sobre hàbits saludables’

Amb l’impuls de la I Clínic Summer School l’Hospital Clínic reforça la seva voluntat per acostar el coneixement de la salut a la ciutadania. Un impuls que rep el suport i el compromís de la Fundació Vila Casas, una institució que des dels seus orígens fundacionals s’ha lliurat al  coneixement de la ciència i  l’art. La formació farmacèutica d’ Antoni Vila Casas i la seva passió per l’art, han fet possible la configuració d’una ars combinatòria que enllaça la ciència i l’art.

Consulta el programa.

Fes ara la teva inscripció.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Entrades relacionades

  Els comentaris estan tancats.