dimecres, 20 de juny de 2018

La Dra. Coia Basora, 1er Premi a la Millor Comunicació en la XX Jornada de Qualitat Assistencial

La Dra. Coia Basora, Anestesiòloga i Líder Clínic del Patient Blood Management, ha rebut el 1er premi a la millor comunicació en la XX Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, pel treball “Variabilitat de la implementació del “Patient Blood Management” en 10 hospitals de Catalunya“.
L’estudi, realitzat a escala nacional, té com a objectiu conèixer el grau de maduresa dels hospitals en la pràctica transfusional i l’extensió de les mesures que disposen per a minimitzar-la. Els resultats mostren que existeix una gran variabilitat en la pràctica transfusional a Catalunya en els procediments de mes consum de sang, així com de les pràctiques per a reduir-ne el consum entre diferents centres i processos clínics.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.