dimarts, 5 de juny de 2018

Felip Burgos rep la distinció de “Fellow” de la European Respiratory Society

La European Respiratory Society (ERS) ha establert una distinció per reconèixer l’excel·lència en la recerca, l’educació i el lideratge clínic d’alguns dels seus membres. El Dr. Felip Burgos, infermer del Centre Diagnòstic Respiratori de l’Hospital Clínic, investigador de l’IDIBAPS i professor associat de la Universitat de Barcelona, és un dels nous membres electes que enguany reben el títol de “Fellow of ERS”.

En la selecció dels Fellows es tenen en compte l’historial de publicacions dels candidats i les contribucions destacables en el camp de la medicina respiratòria. A més del prestigi que el títol confereix, els FERS formen una junta consultiva de la Societat per intervenir en qüestions rellevants de medicina respiratòria.

L’entrega dels “Fellow of ERS” de 2018 es farà durant el Congres de la Societat, que tindrà lloc a Paris del 15 al 19 de setembre i que constitueix un dels esdeveniments més importants en aquest sector. Aquest any, el Dr. Burgos és l’únic investigador espanyol que ha estat nomenat Fellow. Fins ara, vuit investigadors del Clínic-IDIBAPS han rebut aquest reconeixement en els darrers quatre anys, sent la institució que més nombre de FERS té a nivell del estatal.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.