Categories

Entrada publicada a:

divendres, 18 de maig de 2018

L’IDIBAPS acollirà la Basic School of Hepatology 2018 de la Societat Europea per a l’Estudi del Fetge (EASL)

L’IDIBAPS, centre associat al CIBEREHD, serà la seu de la EASL Basic School of Hepatology 2018 que se centrarà en el camp de la Biologia Vascular Hepàtica. Durant 3 dies, 36 alumnes que poden procedir de qualsevol centre europeu participaran de les activitats programades que inclouen conferències State-of-the-Art, diferents seminaris teòrics, tallers experimentals i activitats pràctiques. Els directors de la School són Jordi Gràcia-Sancho i Mercedes Fernández, tots dos investigadors de l’IDIBAPS i CIBEREHD. La major part del professorat són també investigadors associats al CIBEREHD i CIBERBBN.

Del programa destaquen les xerrades magistrals de Krista Rombouts i Michael Karin, sobre cèl·lula hepàtica estelada i inflamasoma, respectivament. Els seminaris teòrics inclouen conceptes bàsics sobre la microcirculació hepàtica, angiogènesi, models experimentals i nous enfocaments a la investigació en biologia vascular hepàtica. Amb els tallers experimentals els alumnes podran aprendre i practicar tècniques de recerca en el camp de la biologia vascular i inclouen treball amb models preclínics, cèl·lules primàries, anàlisi computacional o estudi de la formació de nous vasos, entre d’altres. Les activitats de l’últim dia de la School se centren en millorar les capacitats de comunicació en ciència i inclouen seminaris, treball en equip i un concurs al millor “pitch científic”.

La EASL ja ha obert el període per a sol·licitar formar part de la School. En el següent link podreu trobar tant el programa preliminar com l’accés a la sol·licitud: http://easl.eu/discover/events/detail/2018/liver-vascular-biology. La data límit per enviar la sol·licitud és el 28 de juny .

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.