Categories

Entrada publicada a:

divendres, 25 de maig de 2018

El Clínic celebra l’acte de comiat dels residents

L’Hospital Clínic de Barcelona va celebrar el 16 de maig l’Acte de Comiat de Residents en el que es van recordar els anys de residència a l’Hospital dels tots els professionals que finalitzen la seva etapa d’especialització. Durant l’acte també es varen entregar els Premis Fi de Residència, els Ajuts a la Recerca i els premis Clínic-MSDClínic-Fundació Mutual Mèdica i Clínic-La Pedrera.

El Dr. Josep M. Campistol, Director General del Clínic, el Dr. Antoni Castells, Director Mèdic, la Sra. Gemma Martínez, Directora Infermera, i la Dra. Francesca Pons, Directora de Docència, van ser els encarregats de donar la benvinguda a l’acte que es va celebrar al Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

Els van agrair la seva dedicació i compromís i els van felicitar per completar aquesta etapa, tot desitjant que sempre gaudeixin de la seva feina. A continuació els Drs. Meritxell Costa i Lorena de la Mora, especialistes d’Urologia i Medicina Interna, respectivament, van reflexionar sobre els seus anys de residència en la xerrada “Memòries d’un resident que va fer tot el que va poder i ara no sap què fer.

Ciril Moulin-Fournier, Bussiness Consultant Gestió del Canvi, va parlar sobre la seva vivència durant el segrest, junt amb la seva família, a mans de Boko Haram. Va encoratjar els assistents a l’acte que, “davant els obstacles, petits o grans, definiu el vostre propòsit. Us ajudarà a seguir endavant”.

L’entrega dels diferents premis va donar pas a la cloenda de la jornada, a càrrec del Dr. Campistol, que va assenyalar que “heu estat imprescindibles per a l’hospital al llarg de la vostra residencia. Emporteu-vos l’Hospital Clínic al cor i sigueu feliços“.

Com no podia ser d’altra manera, l’acte de comiat dels residents va acabar amb una actuació del Cor Clínic.

Fomentar la recerca i facilitar la continuïtat dels Residents

El Clínic va concedir aquest any 23 Premis de Fi de Residència Emili Letang i 3 Ajuts a la Investigació Josep Font i 1 Ajut Clínic-La Pedrera . Consisteixen en una beca d’un any (Premis) o tres anys (Ajuts) de durada que cobreixen el salari del professional i les despeses del projecte de recerca. Aquests premis i ajuts post-residència es concedeixen a residents de l’Hospital Clínic que acaben la seva formació com a especialistes el mateix any de la convocatòria. Es valoren tant el projecte de recerca presentat per l’aspirant (valorat pel Comitè de Recerca) com les aptituds personals i professionals del resident mostrades al llarg de la seva formació (valorades per la Comissió de Docència).

A més, també es lliuren 3 Premis Clínic-MSD als millors residents que ja han acabat el seu projecte de recerca, el premi Clínic-Fundació Mutual Mèdica al millor MIR i el Premi Clínic-MSD al millor EIR.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.