Categories

Entrada publicada a:

divendres, 18 de maig de 2018

El Clínic celebra el Dia Internacional de la Infermera

El passat divendres dia 11 de maig el Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut va acollir la celebració del Dia Internacional de la Infermera, que va ser un èxit d’assistència i participació. En l’acte es van donar a conèixer els beneficiaris de diversos premis i beques i Sor Lucía Caram va pronunciar la conferència “Felicitat: estimar la vida i compartir-la”.

La jornada la van inaugurar el Dr. Josep M. Campistol, director general del Clínic, i la Sra. Gemma Martínez, la directora infermera. Després es va presentar la tercera edició de les Càpsules Innovadores en Salut. El primer premi se’l va endur el projecte Infermeres i cangurs presentat per Mireia Pascual, Maria Fontanals, Georgina Feixas, Mireia Perera, Marta Arnal i Natalia Marcé, de l’Institut Clínic de Ginecologia i Obstetricia (ICGON). El segon premi va ser per Eficacia de una App en gestantes con obesidad. Estudio Pas and Pes d’Elena González, M. Àngels Martínez, Yolanda Giménez, Ángela Arranz, Jordi Bellart i Glòria Seguranyes, també de l’ICGON. I el tercer premi va recaure en Laura Merino i Raquel Arranz, de l’insitut Clínic Cardiovascular (ICCV) pel seu projecte “Patients team in movement. Rehabilitación grupal intrahospitalaria en paciente post cirugía cardíaca”.

També es van donar a conèixer les dues beneficiàries dels premis del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS), un programa per incentivar projectes que tinguin una repercussió directa en la salut dels ciutadans. Aquest any han estat Ester Risco, Infermera Suport a la recerca de la Direcció Infermera, i Carme Alvira, Infermera de Família CAPSBE.

Aquest any s’ha arribat a la tercera edició dels Permisos Sabàtics, finançats, en part, per Barnaclínic. Aquests ajuts ofereixen la possibilitat de conèixer experiències d’altres centres en procediments o estratègies que es volen implantar a l’hospital. Els beneficiaris dels permisos sabàtics van ser Miquel Sánchez, coordinador assitencial de l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques (ICMDM); Gemma Riba, llevadora de l’ICGON; Anna Ballesteros, Educadora Social de l’Institut Clínic de Neurociències (ICN); i Jesús Gutiérrez, Infermer de l’ICN. Durant l’acte es va lliurar, també, el II Premi MSD Intensificació infermera. Va ser per Elena González, Llevadora ICGON pel projecte“Eficacia de una App en gestantes con obesidad. Estudio Pas and Pes”.

En la cloenda de l’acte, Gemma Martínez va donar les gràcies a tots els que van fer possible que la jornada pel Dia Internacional de la Infermera fos un èxit i, als finançadors, els va agrair el seu suport, “ja que ens permet poder ajudar als companys i companyes a créixer professionalment”. També va felicitar a “tots aquells professionals que heu guanyat beques i, a tots els candidats que ho heu intentat, encoratjar-vos a continuar participant en les diferents convocatòries que tornem a posar en marxa”.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.