dissabte, 19 de maig de 2018

Donatiu de Pas a Pas amb el càncer de mama

El passat dissabte 21 d’abril es va celebrar al Parc Natural de Collserola la I Caminada solidària Mama Clínic amb un gran èxit de participació: 547 inscripcions!!!! organitzada per l’associació Pas a Pas amb el càncer de mama amb el suport de l’associació Save the MamaXemio, gAamis i Help & Run. Pas a Pas amb el càncer de ma va aconseguir recaptar 5.652€, que han estat donats íntegrament al Laboratori de genòmica translacional i teràpies dirigides en tumors sòlids de l’IDIBAPS, per a la creació d’un CAR contra tumors HER2+.   

Gràcies també a l’associació Save the Mama, Xemio, l’Associació Gamis i Help & Run per la seva col·laboració, tant en l’organització de l’activitat esportiva com en la realització dels tallers que es van desenvolupar durant tot el matí.

Gràcies a Spai Shen, Ben d’Hora, Pink Mama, Hidroskin i Nordic Walking Terapèutic, per la seva dedicació desinteressada en la realització dels diferents tallers. Moltes gràcies als col·laboradors habituals Tomàs da Silva, Jordi Teixidor i Pep Casamiquela, per la realització de les fotografies i del vídeo de la jornada, així com a Inac Audiovisuals per la cessió gratuïta de tot l’equip de so. I finalment, moltes gràcies a les persones voluntàries de totes les associacions per la seva col·laboració.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.