Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 4 de abril de 2018

Gisela Sugranyes, premiada per la Societat Europea de Psiquiatria

Gisela Sugranyes, investigadora 50/50, cap del grup de recerca Neuroimatge multimodal en psicosi d’inici recent i d’alt risc de l’IDIBAPS, psiquiatra de l’Hospital Clínic i investigadora del CIBERSAM, ​​ha estat premiada per la Societat Europea de Psiquiatria (EPA) amb un “Research Award” en la categoria de Psquiatria del Nen i Adolescent. El premi l’ha rebut pel seu estudi “Clinical, Cognitive, and Neuroimaging Evidence of a Neurodevelopmental Continuum in Offspring of Probands With Schizophrenia and Bipolar Disorder” publicat a la revista Schizophrenia Bulletin.

L’EPA se centra en la millora de l’atenció per a les persones amb malalties mentals, així com en el desenvolupament de l’excel·lència professional de la psiquiatria. En aquest sentit, concedeix anualment premis de 2.000 € a psiquiatres de Carrera Primerenca que treballin a Europa i que hagin publicat els millors articles científics en l’any. Els altres quatre premiats en 2018 per l’EPA han estat: Ian Kelleher, d’Irlanda; Anya Topiwala, del Regne Unit; Gustaf Brander, de Suïssa; i Gaia Sampogna, d’Itàlia.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.