Categories

Entrada publicada a:

divendres, 20 de abril de 2018

Felip Burgos codirigeix i coorganitza el Curs Teòrico-Pràctic de Funció Pulmonar de la SOCAP


Els dies 9 a 25 d’abril s’ofereix a L’Acadèmia-Can Caralleu el “Curs Teòric-Pràctic de Funció Pulmonar” de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP), organitzat i dirigit pel Dr. Felip Burgos, infermer del Centre de Diagnòstic Respiratori del servei de Pneumologia de Clínic-IDIBAPS i professor associat de la UB, i el Dr. Xavier Muñoz, de l’Hospital Vall d’Hebron. La inauguració es va fer el dia 5 d’abril a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, amb la participació dels caps de servei dels cinc hospitals participants i de tres doctors de reconegut prestigi en l’especialitat com són el Dr. Robert Rodriguez Roisin (Clínic), el Dr. Pau Romero (H. Belvitge) i el Dr. Joaquim Sanchis (H. Sant Pau).

Tots tres van participar en una taula rodona amb als directors de curs, en la qual es va tractar en profunditat del passat, el present i el futur de la funció pulmonar, davant els nombrosos alumnes assistents. El curs es dirigeix a la formació en proves de suport diagnòstic respiratori -tècniques de funció pulmonar-, posant especial èmfasi en la fisiopatologia respiratòria. El programa docent comprèn 24 hores lectives i 15 de pràctiques. Aquestes últimes, com a tret destacat del curs, es porten a terme en cinc hospitals de referència de Barcelona: Hospital de Bellvitge, el Clínic, l’Hospital del Mar, l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Vall d’Hebron.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.