Categories

Entrada publicada a:

divendres, 20 de abril de 2018

El Projecte ARI, del Clínic-Hospital Sant Joan de Déu, guanyador del Premi Albert Jovell a la Recerca Social i Científica 2018

El passat 12 d’abril va tenir lloc a Madrid l’entrega dels Premis Albert Jovell “Historias que crean Historia“, guardons que concedeix el Grupo Español de Pacientes con Cáncer (GEPAC) a les persones i entitats que intervenen en la defensa de la qualitat i dels drets dels pacients i els seus familiars. En aquesta VI edició, en la categoría de recerca social i científica en l’àmbit oncològic el premi va recaure en la proposta feta per la Sociedad Española de Inmunología: “Projecte ARI: Producció, Implementació i Difusió d’Assaig Clínic”, implementat per l’Hospital Clínic i l’Hospital Sant Joan de Déu. Va recollir el premi, en nom dels dos centres, el Dr. Manel Juan, del servei d’Immunologia del Centre de Diagnòstic Biomèdic (CDB) del Clínic i membre de la Plataforma d’Immunoteràpia Hospital Sant Joan de Déu-Clínic.


Enguany, l’acte d’entrega dels Premis Albert Jovell s’ha centrat en les històries, les experiències i vivències de tot el viscut al llarg de la vida. ”Volem emfatitzar la importància del treball conjunt i la trascendència de l’aportació individual de tots els agents que intervenen en el tractament del càncer. Un compromís d’implicació de tota la societat, perquè tots som protagonistes de la Història” segons va declarar la Sra. Begoña Barragán, presidenta de Grupo Español de Pacientes con Cáncer.

Aquest 2018 s’ha presentat una nova categoria de premi, dedicada als pacients: “per als que ja no hi són amb nosaltres, per als més de milió i mig que continuem convivint amb el càncer a Espanya. És un guardó per als nostres familiars i amics, també afectats per la malaltia“, va explicar Begoña Barragán.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.