Categories

Entrada publicada a:

dijous, 22 de març de 2018

L’Hospital Clínic i DiR firmen un acord per oferir un servei de rehabilitació gratuït a pacients amb problemes cardíacs

La Fundació DiR i l’Hospital Clínic de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per donar un servei gratuït de rehabilitació a pacients amb malalties cardíaques  tractats a l’hospital català. L’acord l’han firmat Ramón Canela, Director General i Fundador de DiR, i el Dr. Josep M. Campistol, Director General de l’Hospital Clínic.

El programa té com a objectiu principal assegurar a les persones amb malalties cardiovasculars una condició física, mental i social òptima que els permeti reincorporar-se ràpidament a la seva vida habitual despres d’un esdeveniment cardíac o, en el cas de pacients crònics, ocupar un lloc tan normal com els sigui possible en la societat. La Fundació DiR ha impulsat aquest projecte facilitant l’espai i els professionals idonis per a la recuperació dels pacients en combinació amb els professionals sanitaris de l’Hospital Clínic.

A partir del mes de març, una selecció de pacients de l’Hospital Clínic amb cardiopaties congènites, d’altres afectats d’una insuficiència cardíaca crònica, així com aquells que han estat sotmesos a una operació de cor, podran beneficiar-se d’aquest programa pilot.

El programa de rehabilitació consta de 3 parts: una primera fase intra-hospitalària que es realitza quan el pacient es troba ingressat; una segona fase que s’inicia entre 6 i 8 setmanes després de l’alta hospitalària i en la que DiR hi pren part aportant el Club DiR Mallorca i els seus professionals per tal d’impartir sessions d’entrenament setmanals; i la tercera fase que consisteix en mantenir els hàbits de vida saludables apresos en les fases prèvies i seguir practicant exercici físic amb les pautes treballades.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.