Categories

Entrada publicada a:

dijous, 22 de març de 2018

El Clínic celebra la jornada de portes obertes per a futurs residents

Ahir es va celebrar la tradicional Jornada de Portes Obertes de l’Hospital Clínic per a futurs residents. Josep M. Campistol, director general de l’hospital, Antoni Castells, el director mèdic, Francesca Pons, directora de docència, i Gemma Martínez, la directora infermera de l’hospital, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents a la Jornada, que va tenir lloc a al Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Després de la presentació del Clínic per part dels Drs. Campistol i Castells i de la Sra. Martínez, la Dra. Pons va explicar com és la formació del Resident al Clínic. Després, Javier Marco, R4 de Medicina Interna, va compartir la seva experiència com a resident. Després, els futurs residents es van reunir amb amb L. Benítez, M. Costa, O. Mas, M. Pellicé, C. Pérez i C.A. Tapias, representants dels residents, i van poder visitar els diferents serveis acompanyats pels tutors i residents.

Aquesta Jornada de Portes Obertes serveix per presentar l’hospital als futurs residents i donar a conèixer les característiques del nostre centre pel que fa a la formació docent. L’objectiu principal és que rebin tota la informació directament dels professionals del Clínic amb els que mantindran un contacte més directe durant el seu període de formació a l’hospital.

L’elecció de places per fer la residència començarà el proper 17 d’abril i està previst que el proper 24 de maig quan 88 futurs especialistes de 37 especialitats diferents s’incorporin a l’Hospital Clínic.

En aquest enllaç podeu veure un resum de la jornada.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.