Categories

Entrada publicada a:

dijous, 1 de febrer de 2018

Vols córrer la Marató de Barcelona? Aconsegueix la inscripció gratuïta gràcies a la Fundació Clínic

El proper 11 de març se celebra la Marató de Barcelona. La Fundació Clínic ofereix l’opció de participar-hi de manera gratuïta. Per fer-ho, el participant (sigui o no treballador del Campus Clínic) ha d’obrir un repte de micromecenatge a la web Migranodearena.com a favor de la Fundació. El corredor pot triar a quin projecte o àmbit de recerca vol que es destinin els diners. Si se superen els 500 euros recaptats, la inscripció a la marató és gratuïta i s’obté material tècnic d’obsequi. Només cal obrir el repte abans del 9 de Febrer.Tant la plataforma Migranodearena com les entitats del campus Clínic ofereixen suport en la difusió del repte solidari per assolir els 500 euros mínims.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb Núria Vilamajó, de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.