dimecres, 28 de febrer de 2018

Marta Farrero, vicepresidenta de la International Society of Heart and Lung Transplantation, ISHLT

La Dra. Marta Farrero, cardiòloga de l’Institut Clínic Cardiovascular (ICCV) ha estat elegida vicepresidenta de la Secció d’Insuficiència Cardíaca i Trasplantament Cardíac de la Societat Internacional de Trasplantament de Cor i Pulmó (International Society of Heart and Lung Transplantation, ISHLT), entre 11 candidatures presentades. La Dra. Farrero formarà part de la Junta directiva durant els pròxims 6 anys: de 2018 a 2020 en la vicepresidència,  del 2020-2022 en la presidència i de 2022 de 2024 en la postpresidència.

L’ISHLT es va crear en 1981 i actualment acull més de 3.000 membres de 45 països. Un dels seus principals objectius és ser en nexe d’unió entre professionals de diverses especialitats (cardiologia, pneumologia, anestèsia, anatomo-patologia, immunologia, infermeria, perfusió, farmàcia, etc.) implicades en el tractament integral dels pacients amb trasplantament toràcic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.