dissabte, 10 de febrer de 2018

L’Hospital i la Universitat de Grenoble visiten el Clínic, IDIBAPS i la Facultat de Medicina (UB)

En el marc de l’acord estratègic de col·laboració en educació, formació, innovació i recerca que van signar el passat desembre, els dies 7 i 8 de febrer un grup de directius de l’Hospital de Grenoble i de la Universitat de Grenoble-Alpes (UGA) van visitar l’Hospital Clínic, l’IDIBAPS i la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB). L’objectiu de la visita era conèixer “in situ” el nostre hospital per explorar les possibilitats de col·laboració quant a la innovació assistencial i, en el vessant docent, desenvolupar un pla de col.laboració en docència i capacitació entre les dues universitats, per tal de posar els primers maons d’una doble titulació de master i doctorat UB-UGA.

El grup visitant estava format per Guillaume Duriez, Claire Alborghetti -en representació de Philippe Orliac-, Pierre Albaladejo, Pierre Gillois, Philippe Sabatier, Christine Demeilliers, Robert Holland, Valérie Guieu, Walid Rachidi i Elodie Queffelec-Tapia. Per part del Clínic i la UB, els amfitrions van ser Josep M. Campistol, Francesc Cardellach, Joan Badia, Laura Igual, Petia Radeva, Francesca Pons, Ramon Estruch, Joan Escarrabill, Josep Roca, Josep M. Nicolás, Montserrat Cruz, Adelaida Zabalegui, Neus Vidal, Daniel Navajas, Ramon Farré, Núria Fabrellas i Pilar Delgado.

La col·laboració entre la Universitat de Grenoble i la Universitat de Barcelona ja compta amb precedents molt positius, com el Programa Erasmus Mundus + Biohealth Computing (2011-2017), i el Programa EIT-Health. En aquesta línia, ara es vol fer èmfasi en els tres àmbits d’educacio/capacitació d’estudiants i professionals, innovacio i sistemes d’informació/ciència de dades.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.