dijous, 8 de febrer de 2018

Grup de suport a la pràctica avançada i especialitzada d’infermeria

Encetem l’any i comencem de nou les convocatòries del Grup de Suport a la Pràctica Avançada i Especialitzada d’Infermeria. Us recordem, que el grup de suport a la Pràctica Avançada i Especialitzada d’Infermeria de l’Hospital Clínic té l’objectiu de donar suport en els aspectes més significatius de la pràctica diària a les infermeres que realitzin pràctiques avançades i/o especialitzades i, fomentar els recursos necessaris per a desenvolupar el seu domini i competències professionals.

Gràcies a als suggeriments de les infermeres que van participar l’any passat, aquest any hem volgut organitzar les sessions del grup de suport al voltant de la visualització i experiències compartides entre les infermeres que hi participen.  S’han programat sessions grupals amb aforament màxim de 30-35 infermeres per sessió. Les sessions es realitzaran l’últim dimecres de cada mes en horari de 13.00 a 14.30 hores en els dies planificats a l’Aula Siemens del CDB ( Esc 9 pl 0).

Hem planificat diferents sessions amb diversos rols per a donar a conèixer les activitats i formes d’organització que tenim. Anirem informant dels diferents objectius i accions relacionats amb la dinamització de la pràctica avançada i especialitzada de la Direcció Infermera.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.