Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 27 de febrer de 2018

Alumnes de batxillerat d’arreu de Catalunya passen tot un dissabte a l’IDIBAPS per aprendre a fer recerca

Dissabte passat, 24 de febrer, les instal·lacions de l’IDIBAPS van rebre la visita de prop de seixanta estudiants de batxillerat d’arreu de Catalunya, que van passar tot el dia als laboratoris i altres espais de la institució i de l’Hospital Clínic per aprendre com es fa recerca. En concret, els estudiants van aprofundir en la investigació que es fa en àmbits com el càncer, l’alcoholisme, les malalties cardíaques, la diabetis i l’obesitat.

Aquesta iniciativa forma part de ‘Bojos per la Salut i l’Alimentació’, un programa impulsat per  la Fundació Catalunya la Pedrera amb la col·laboració de l’Hospital Clínic i l’IDIBAPS que pretén fomentar les vocacions científiques entorn la salut i l’alimentació. El curs es va començar a impartir a l’octubre. Durant diversos dissabtes els estudiants han visitat l’IDIBAPS per realitzar sessions teòriques de formació, que van culminar amb la part pràctica de dissabte. En el programa també hi participen altres centres com la Universitat Rovira i Virgili, la Fundació Alicia o la Fundació ABB, de Prevenció de l’Anorèxia, la Bulimia i els trastorns alimentaris.

Podeu veure un recull d’imatges de la jornada de pràctiques clicant aquí.

Podeu veure el reportatge que en va fer tv3 clicant aquí

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.