dimarts, 5 de desembre de 2017

Sara Pedragosa i Laura Llovet reben ajuts del Programa Talents de la Fundació Catalunya-La Pedrera

Sara Pedragosa, infermera de l’Intitut Clínic de Medicina Interna i Dermatologia, i la Dra. Laura Llovet, hepatóloga del Servei d’Hepatologia de l’Hospital Clínic han rebut cadascuna un ajut del Programa Talents de la Fundació Catalunya-La Pedrera. El Programa Talents, creat el 2012 per la Fundació Catalunya- La Pedrera i per l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, té com a objectiu premiar, retenir i potenciar la carrera dels joves professionals que treballen als hospitals.

Sara Pedragosa ha estat premiada per ser la responsable d’un projecte derivat del Dedicated Education Unit, en el qual set hospitals i universitats d’arreu d’Europa estan implementant de manera simultania unitats educatives d’aprenentatge. “Dels resultats obtinguts se’n desprèn“, comenta Pedragosa, “un major comfort de les infermeres en el seu rol docent, una millora en les capacitats i habilitats per formar els estudiants i una satisfacció amb el recolzament de la resta de l’equip”.

La Dra. Laura Llovet està treballant al Servei d’Hepatologia del Clínic gràcies a l’ajut de la Fundació Catalunya-La Pedrera. El seu projecte tracta sobre la possibilitat de retirar el tractament immunosupressor en persones amb hepatitis autoimmune. “El que volem investigar”, diu la Dra. Llovet, “és si hi ha alguns biomarcadors que ens permetin identificar aquells pacients amb hepatitis autoimmune a qui se’ls pugui retirar de manera segura el tractament immunosupressor, ja que té molts efectes adversos a llarg termini“.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.