dilluns, 11 de desembre de 2017

Les direccions de Sistemes d’Informació i d’Infraestructures i Enginyeria Biomèdica implanten el nou wifi

Les direccions de Sistemes d’Informació i la d’Infraestructures i Enginyeria Biomèdica han completat la implantació del nou wifi a l’Hospital Clínic i a les seves seus. Per fer-ho, s’ha substituit l’antiga infraestructura per la nova, cosa que ha comportat la instal·lació d’uns 700 punts d’accés i uns 35 quilòmetres de cable.

En aquests moments, s’estan definint els nous serveis wifi per a professionals i pacients. “En els dos casos“, diu Daniel López, de Sistemes, “es proporcionarà una plataforma senzilla perquè s’hi pugui accedir fàcilment“. I afegeix, a més, que “pel que fa als professionals, s’estan definint perfils per tal que puguin connectar els seus dispositius personals“.

La necessitat de portar a terme la implantació d’un nou wifi ve motivat, en part, perquè els dispositius mòbils tindran un creixement exponencial en els processos clínics. “A l’hospital“, diu Manel Sanz, d’Infraestructures, “ja disposem de molts equips mèdics que aviat transmetran les constants vitals d’un pacient de manera automàtica via wifi i s’incorporarà a la seva història clínica facilitant i assegurant l’adquisició de dades als professionals“.

És important destacar“, comenta Manel Sanz, “que aquest projecte s’ha dut a terme gràcies a la coordinació entre Sistemes i Infraestructures. Les dues direccions han d’anar de la mà“. És precisament aquesta coordinació la que ha permès que el desplegament de la infraestructura antiga no hagi comportat en cap moment l’aturada del servei.

Durant les feines d’instal·lació, s’ha respectat sempre el treball assistencial de l’Hospital per tal que els pacients i els professionals no patíssin cap molèstia.

 

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.