dimecres, 15 de novembre de 2017

Set professionals del Clínic, IDIBAPS i CAPSBE, reben el premi Excel·lència Professional del CoMB 2017

Ahir va tenir lloc la cerimònia d’entrega dels Premis Excel·lència Professional 2017 del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). En l’edició d’aquest any, 50 professionals i quatre equips assistencials van rebre el premi en reconeixement a l’excel·lència i la Qualitat en la seva activitat. Entre els premiats hi figuren set professionals vinculats a l’Hospital Clínic, IDIBAPS CAPSBE.

Es tracta dels doctors Joan Albert Barberà, cap del Servei de Pneumologia del Clínic i de l’equip Mecanismes fisiopatològics de les malalties respiratòries de l’IDIBAPS; Miquel Bernardo, especialista del Servei de Psiquiatria del Clínic i cap de l’equip Bases biològiques del trastorn psíquic i psiquiatria nuclear de l’IDIBAPS; Marta Catalán, especialista en Medicina Familiar i Comunitària al CAPSBE; Antoni Gual, cap de la Unitat d’Addiccions del Clínic i del Grup de Recerca en Addiccions Clínic de l’IDIBAPS; Ana Pereira, especialista en Medicina Familiar i Comunitària al CAPSBE al CAP Casanova; Gil Rodas, especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport del FC Barcelona, l’Hospital Clínic i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; i la Dra. Elizabeth Zavala, cap de secció de la UCI Quirúrgica del Clínic.

A l’acte institucional, presentat per la periodista Montse Jené, hi van participar Jaume Padrós, president del CoMB; Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB, i Gustavo Tolchinksy, secretari del CoMB. Aquest any l’acte acadèmic que va precedir a l’entrega dels Premis a l’Excel·lència va servir de reconeixment a la història dels trasplantaments a Catalunya. El Dr. Josep M. Campistol, director general de l’Hospital Clínic, va pronunciar la conferència “Mig segle de trasplantaments renals a Catalunya: un projecte d’èxit”.

Els Premis a l’Excel·lència Professional els concedeix anualment el COMB des de 2004 com a reconeixement de la professió mèdica als metges i metgesses que han destacat per una trajectòria basada en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

Més informacióLlista de guardonats 2017.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.