Categories

Entrada publicada a:

divendres, 17 de novembre de 2017

L’IDIBAPS acull el Scientist Training Course sobre recerca en diabetis

La setmana passada l’IDIBAPS va acollir el Scientist Training Course, un curs internacional promogut per la l’Associació Europea per a l’Estudi de la Diabetis (EASD) sobre recerca bàsica i clínica en diabetis i obesitat. Aquest curs està patrocinat per Lilly Diabetes i cada any es fa en un laboratori europeu diferent. Els organitzadors i coordinadors de l’edició d’aquest any a l’IDIBAPS van ser Joan-Marc Servitja, investigador del grup Patogènia i prevenció de la Diabetis, i Rosa Gasa, investigadora del grup Diabetis: xarxes metabòliques i molecular.

El Scientist Training Course té l’objectiu de promoure nous talents en el camp de la investigació de la diabetis i fomentar la recerca en aquest àmbit en centres de tot el món. Durant els cinc dies de durada del curs, 16 joves investigadors membres de la EASD de 12 països i amb experiència prèvia en recerca, van participar en xerrades teòriques i tallers pràctics organitzades en diversos blocs temàtics sobre recerca bàsica i clínica en diabetis i obesitat. El curs va comptar amb la participació com a professors de membres de diferents grups de diabetis de l’IDIBAPS i del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.