Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 8 de novembre de 2017

La Fundació Clínic, premi a l’ONG més activa

La plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org va celebrar el dijous 2 de novembre a Barcelona la cerimònia de lliurament de la VI edició dels Premis migranodearena.org. La Fundació Clínic va guanyar el premi a l’ONG més activa pel Projecte ARI. Aquesta iniciativa neix d’Ariana Benedé Jover, pacient de l’Hospital Clínic que, amb el suport de la família i amics, va emprendre el repte de captar fons per implantar la teràpia CAR-T contra la Leucèmia limfoblàstica aguda a l’hospital. Mitjançant migranodearena.org va recaptar 105.042 euros.

Els Premis migranodearena.org, que es van crear el 2011, tenen com a objectiu reconèixer i premiar les persones, ONG i empreses que han dut a terme campanyes de crowdfunding reeixides a través del seu portal. En aquesta edició, es reconeixien les iniciatives solidàries més destacades que la plataforma de crowdfunding de donació havia acollit el 2016 i, com a novetat, els guanyadors es van decidir per votació popular online.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.