divendres, 24 de novembre de 2017

El Dr. Manel Santiñá, reelegit president de la Sociedad Española de Calidad Asistencial

En el marc del XXXV Congreso de la Sociedad Española de Calidad Asistencial que es va realitzar a Tarragona del 18 al 20 d’Octubre, aquesta Societat Científica va celebrar les eleccions a renovació de càrrecs de la seva Junta Directiva. El Dr. Manel Santiñá, responsable de l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania de la Direcció de Qualitat i Seguretat Clínica del nostre hospital, va ser-ne reelegit President.

La Sociedad Española de Calidad Asistencial agrupa més de 1.200 professionals que treballen en l’àmbit de la salut per a la millora de la Qualitat Assistencial, des de les diverses disciplines (infermeria, medicina, psicologia, treball social, gestió, farmàcia, bioquímica …) i des dels diferents àmbits assistencials (assistència primària, sociosanitaria, salut mental, hospitalària, administració). La seva finalitat és la promoció d’activitats dirigides a que la Qualitat continuí essent un element fonamental pel Sistema Nacional de Salut i a donar suport als professionals que cada dia amb el seu treball fant que aixó sigui aixi, des de l’assistència, docència i recerca.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.