divendres, 24 de novembre de 2017

El Clínic rep un dels premis especials TOP 20 2017

L’agrupació sanitària formada per l’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Sant Joan de Déu va rebre ahir un dels quatre premis especials del Programa Hospitales TOP 20 als hospitals que s’han mantingut en la posició TOP en Gestió Hospitalaria Global de l’any 2010 al 2015. Aquests premis els atorga anualment l’empresa de serveis d’informació sanitària IASIST. El Dr. Jordi Vilardell, representant institucional del Clínic, i el Dr. Miquel Pons, Director Mèdic de Sant Joan de Déu, van ser els encarregats de recollir el guardó.

Premis a l’excel·lència i qualitat hospitalàries

Els guardons Hospitals TOP 20 avaluen els hospitals en base a indicadors objectius i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència. Després de 18 edicions i de la participación de més de 250 hospitals públics i 80 privats, el programa està totalment consolidat en el sector i és molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries. En l’edició d’aquest any hi han participat de forma voluntària 146 hospitals de 15 comunitats autònomes.

Es pot consultar la classificació en les diferents categories al web dels premis de IASIST.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.